in

LAV: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

LAV I BIK Ova veza može biti sjajna zajednica što se tiče fizičkog odnosa, ako su oba partnera psihički nezavisna, jake ličnosti i relativno jednostavni, prirodni ljudi. Međutim, obe osobe mogu da teže dominaciji pa ovu vezu strasniji i koleričniji Lav opterećuje, napada i kritikuje melanholičnog, ali takođe snažnog i povučenog Bika, tako da ni […] More

LAV I BIK

Ova veza može biti sjajna zajednica što se tiče fizičkog odnosa, ako su oba partnera psihički nezavisna, jake ličnosti i relativno jednostavni, prirodni ljudi. Međutim, obe osobe mogu da teže dominaciji pa ovu vezu strasniji i koleričniji Lav opterećuje, napada i kritikuje melanholičnog, ali takođe snažnog i povučenog Bika, tako da ni česte bure i lomovi nisu nemogući. Bik će uvažavati Lava, ali ko će uvažavati Bika?

LAV I BLIZANAC

Naročito je česta, tipična i harmonična veza ova dva znaka, kada je žena rođena u znaku Blizanaca, a muškarac u znaku Lava, mnogo više nego obratno. Lav dominantan i jak, logično hoće da podredi svog partnera, što Blizanac rado prihvata, a sve ovo je uslovljeno astronomskim konstalacijama Sunca i Merkura. Harmonija između ova dva znaka je potpuna.

LAV I RAK

Pošto je Rak osoba koja je u stanju da bude odana do kraja života, ovakva jedna veza može da bude savršena. Ekstravertnom Lavu može da odgovara partner koji će ga obasipati pažnjom i ljubavlju, a Raku je još više potrebna energična, snažna i stabilna, visoko i u stvarnosti duboko ukorenjena osoba koja će ga podržavati, gurati i davati mu puno pozitivne energije. U takvoj vezi sreća neće lako doći zbog Raka perfekcioniste.