in

ŠTA TO ON VOLI: KAKO GA ZAVESTI I PROBUDITI STRAST PREMA NJEGOVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

JARAC Jarcima je najugodnije ako su sigurni da iza njih stoji gomila podrške i bezuvjetne ljubavi, a iako su skloni luksuzu, bodove ćete zaraditi samo time što ste pored njih, na pravom mjestu i u pravo vrijeme. Ponudite li pomoć ženi rođenoj u ovom znaku, osvojit ćete je potpuno. Ponudite li ukrasiti dom muškom pripadniku […] More

JARAC

Jarcima je najugodnije ako su sigurni da iza njih stoji gomila podrške i bezuvjetne ljubavi, a iako su skloni luksuzu, bodove ćete zaraditi samo time što ste pored njih, na pravom mjestu i u pravo vrijeme.

Ponudite li pomoć ženi rođenoj u ovom znaku, osvojit ćete je potpuno. Ponudite li ukrasiti dom muškom pripadniku znaka, sigurno će vas smatrati se*sipilnom. Želite li impresionirati Jarca, u svakom slučaju morate uložiti velik trud da biste pokazali jednu po jednu vrlinu koja im može koristiti.

VODOLIJA

Najdraži scenarij za Vodoliju podrazumijeva sjedenje i dugačak razgovor s nekim koga vole. Izvrsni su jedan na jedan i odlični su psihoterapeuti. Vole govoriti o sebi i o svojim dugoročnim planovima pa se pobrinite da podijelite s njim ili s njom entuzijazam oko planiranja budućnosti.

Ovaj znak uživa u svemu što je na rubu mode ili kulture. Ako se dobro oblačite, Vodolija će vas primijetiti.

RIBE

Ribe žele podijeliti sve s vama, čak i novac, jer smatraju da je zajednički bankovni račun prilično se*si.

No emocionalno su vrlo nesiguran znak. Uvijek ćete ih morati uvjeravati da su broj jedan. To možete učiniti, primjerice, skupim darovima, što nikad neće odbiti, ali i provođenjem vremena s njima, što više, to bolje. To podrazumijeva dugačke šetnje, držanje za ruke i što više poljubaca!