in

UVEK U POTRAZI ZA PRAVOM LJUBAVI: VAGE IMAJU DUBOKU MRAČNU TAJNU

10. One su šarmantne, lijepe i vole koketirati One su karizmatične. One imaju stila i često su vrlo lijepe i privlačne. Nije ni čudo da privlače toliko obožavatelja, piše Elephant journal. One se vole dotjerati i otići na mjesta gdje mogu upoznati nove i zanimljive ljude. Ljepota im je važna i imaju snažnu potrebu privući […] More

10. One su šarmantne, lijepe i vole koketirati

One su karizmatične. One imaju stila i često su vrlo lijepe i privlačne. Nije ni čudo da privlače toliko obožavatelja, piše Elephant journal. One se vole dotjerati i otići na mjesta gdje mogu upoznati nove i zanimljive ljude.

Ljepota im je važna i imaju snažnu potrebu privući partnere i prijatelje koji su također fizički privlačni. Neki će reći da je to površno. No, dobro.

9. One vole tulumariti, družiti se i uživati u umjetnosti

Imaju tendenciju biti vrlo zanimljivi sugovornici s različitim interesima. Oni mogu uživati u raznolikim aktivnostima kao što su kazalište, umjetnički performans, uređenje, poezija i sl.

One su -Vage!

One imaju potrebu pronaći nove i uzbudljive društvene prostore gdje se najzanimljiviji ljudi druže.

8. One uvijek žele biti dio svega i rijetko će reći nečemu „Ne“

Vage su društvena bića koja nikada ne žele propustiti najbolje događaje ili većinu glavnih događaja u gradu i obično ne planiraju sve do posljednje minute.
Atma ponuda: Orgonski Prsten Ruža – Svijetlo Ružičasti – Mladolikost

Kad ih obavijestimo o posebnom događaju na kojem želimo da prisustvuju, one brzo kažu: “Da, bit ću tamo.” (čak i ako se ne pojave). Uvijek ih možete naći u najzanimljivijem društvenom krugu.

7. Vole lijepe stvari

To može zvučati pomalo površno, ali što zapravo ima loše u tome? Vage su često privučene elegantnim, bogatim i rafiniranim osobama.

One doista vole sve što je lijepo, bilo da je to slika koja visi u Louvreu ili Chanel haljina ili vi – ako ste prekrasni.

6. One su stvorene za partnerstvo i vole biti u vezi

Vage su romantični idealisti koji su u vječnoj potrazi za pravom osobom s kojom će podijeliti svoj život. One vas žele očarati, šarmirati i zabljesnuti, a kada to postignu – često gube interes. Ipak, tako su simpatične da čak i s bivšim partnerom mogu ostati prijatelji.

Brojne afere na kraju im dosade i Vage postanu privučene trajnim odnosom. One traže savršeno društvo kako bi poboljšale svoj imidž. Nakon što su pronašli pravu vrstu osobe, one su lojalne, posvećene i mogu postati idealan partner.