in

VAGA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

VAGA I JARAC Ovde nema harmonije i ova dva znaka vrlo teško mogu postati partneri ili bračni drugovi. Hladnoća, egoizam, tvrdokornost Jarca su baš one osobine koje lepa, tolerantna, velikodušna Vaga ne podnosi. Ovo su dva antipoda, jer kao što su za Vagu neobično važni lepota, emotivnost i jaka osećanja, tako je za Jarca važna […] More

VAGA I JARAC

Ovde nema harmonije i ova dva znaka vrlo teško mogu postati partneri ili bračni drugovi. Hladnoća, egoizam, tvrdokornost Jarca su baš one osobine koje lepa, tolerantna, velikodušna Vaga ne podnosi. Ovo su dva antipoda, jer kao što su za Vagu neobično važni lepota, emotivnost i jaka osećanja, tako je za Jarca važna stabilnost i trajnost osećanja. On ne haje previše ni za lepotu ni za ljubav, pa se stoga ovi znaci ni po čemu ne slažu.

VAGA I VODOLIJA

Ovo je jedan od najskladnijih odnosa između Vaga i ostalih Zodijačkih znakova. Ovaj odnos je pun uzbuđenja, emocija i kreativne energije. Ovo su dva najlepša vazdušna znaka, oba humana, plemenita, zavodljiva i eterična. Harmonija je velika, na nivou erotike i na planu intelekta. Ljubav je obostrana, i moglo bi se reći da bi harmonija bila potpuna da Vodolija nije hirovita, ekscentrična, nagla, pa često na svoj način može Vagu uvući u avanture na koje ona, zbog svoje nežnosti, nije spremna.

VAGA I RIBE

Ovo je veza u kojoj se i Vaga i Ribe osećaju potpuno bezbedno i bezbrižno. To je vrlo srećna mešavina znakova, u kojoj oba partnera treba što bolje da se poznaju, da bi izbegli razbijanje iluzija. Nakon dobrog upoznavanja, brak između Vage i Ribe je uspešan i harmoničan.