in

VAGA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

VAGA I OVAN Ovakav spoj je vatren, strastan, ali i kratkog daha. Dok Vaga voli da je uvek uz svog partnera, pa čak u tome i preteruje, Ovan, simbol slobode i nezavisnosti, ne može dugo da trpi takav odnos. Suprotnosti se mogu privlačiti, ali istim intenzitetom i odbijati. Ovo pravilo se može primeniti u odnosu […] More

VAGA I OVAN

Ovakav spoj je vatren, strastan, ali i kratkog daha. Dok Vaga voli da je uvek uz svog partnera, pa čak u tome i preteruje, Ovan, simbol slobode i nezavisnosti, ne može dugo da trpi takav odnos. Suprotnosti se mogu privlačiti, ali istim intenzitetom i odbijati. Ovo pravilo se može primeniti u odnosu Ovna i Vage, pa i svih ostalih zodijačkih znakova koji se u zodijačkom krugu nalaze nasuprot jedan drugom, odnosno u opoziciji.

VAGA I BIK

Ukoliko je Bik taj koji izdržava i brine o porodici, ovakav odnos može biti dobar, harmoničan i uspešan. U sredini u kojoj živi,Vaga može Biku stvoriti lepotu i harmoniju, što je njemu veoma značajno. U odnosu ova dva znaka biće mnogo nežnosti i topline. Bik će Vagu naučiti mnogim tajnama seksualnog odnosa, a za uzvrat će dobiti poštovanje i zahvalnost.

VAGA I BLIZANAC

Ovo je neobično harmonična veza, jer je čine dva vazdušna znaka. Šarmantni, slatkorečivi, umiljati Blizanac s lakoćem zavede lepu, nežnu i emotivnu Vagu, kojoj upravo trebaju laži da bi imala sreće u ljubavi. Na ovaj način počiva trajna i harmonična veza između ova dva znaka. Praktični i snalažljivi Blizanac, takođe, pomeže nežnoj Vagi, nezainteresovanoj za materijalnu stvarnost, pa se i praktična korist javlja kao razlog dugog trajanja ljubavi ova dva znaka.