in

VODOLIJA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

VODOLIJA I VODOLIJA Ova veza može da znači: ili sve ili ništa. Ona je genijalna ako su partneri na zajedničkom ili sličnom poslu, a u drugom slučaju, oni se stalno igraju žmurke, jer ne vole da budu saterani u ćošak; nestanu pa se pojave. VODILIJA I RIBE U ovoj vezi, Vodolija može živeti samo od […] More

VODOLIJA I VODOLIJA

Ova veza može da znači: ili sve ili ništa. Ona je genijalna ako su partneri na zajedničkom ili sličnom poslu, a u drugom slučaju, oni se stalno igraju žmurke, jer ne vole da budu saterani u ćošak; nestanu pa se pojave.

VODILIJA I RIBE

U ovoj vezi, Vodolija može živeti samo od nadanja da će se sve srediti. Oba partnera su svesna nedokučivih dubina i oštroumnosti koja se krije u njihovim karakterima, pa ako postoji uzajamna privlačnost, nijednom od partnera nije jasno o čemu se tu zapravo radi.

VODOLIJA I OVAN

Ovan može biti superioran u odnosu na Vodoliju i pomalo nestrpljiv, što Vodoliju sputava i guši. Iz ovakvog odnosa može se roditi niz novih ideja i relizovanih projekata, jer Vodolije izmišljaju, a Ovan realizuje,naravno uz dosta nesuglasica i bez opuštenosti i mira. Kombinacija Ovna i Vodolije ima više izgleda za duži zajednički život od svih ostalih.