in

ŠTA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK RADI KAD JE NESREĆAN U VEZI: JEDNI VARAJU A DRUGI SE PRAVE DA JE SVE OK

Bik se trudi da prividno deluje srećno, Lav postaje vrlo nesiguran, ulazi u sukobe s ljudima oko sebe, a Ribe odjednom zanima svet i šta se “stvarno” tamo nudi. Ovan Počinju vas isključivati iz svakodnevnog života, iako neće pričati o tome dok suočavanje s problemom ne postane neizbežno. Kad je Ovan zaljubljen, s partnerom želi […] More

Bik se trudi da prividno deluje srećno, Lav postaje vrlo nesiguran, ulazi u sukobe s ljudima oko sebe, a Ribe odjednom zanima svet i šta se “stvarno” tamo nudi.

Ovan


Počinju vas isključivati iz svakodnevnog života, iako neće pričati o tome dok suočavanje s problemom ne postane neizbežno. Kad je Ovan zaljubljen, s partnerom želi da podeli sve sitne i smešne detalje svog života i žele da znaju sve što se događa s vama. Ovnovi su direktni kad su u pitanju njihove namere. Ako se nađete u situaciji da se pitate dešava li se nešto loše u vašoj vezi, vrlo verovatno se dešava.

Bik


Kad su nesrećni silno se trude da prividno njihov život i veza izgledaju srećno. Trud koji ulažu kako bi na društvenim mrežama stvorili privid fantastičnog života ili uređivanje svog životnog prostora će biti drastičnije, što su nesrećniji. Bikovi su estete, vizualni i društveni ljudi, tako da često njihova sreća zavisi od toga kako se oni čine drugim ljudima i način na koji su percipirani. Što su nesrećniji i nezadovoljniji svojim životom to će se više oslanjati na percepciju drugih.

Blizanci


Blizanci će se potpuno izgubiti, biće dekoncentrisani, smeteni i brinuće o svemu osim o vezi u kojoj su nesrećni. Mučiće se na poslu, plakaće bez ikakvog razloga, draće se na prijatelje, sve zato što se ne znaju nositi s činjenicom da stvarno nisu srećni. Blizanci neće prikrivati da su nesrećni, ali će biti jako neodlučni. Pokušaće da pripišu svoje nezadovoljstvo svemu ostalom u svom životu, osim ljubavi. A to će raditi dok god se ne nađu u situaciji da se moraju suočiti s tim šta se događa.