in

JARAC: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

JARAC I JARAC Ovo je jedna sigurna i čvrsta veza, konstruktivna i razumna. Za ovakvu vezu teško da možemo i zamisliti da postoji, a ako i postoji onda je to veza u kojoj partneri sve skrivaju od drugih. Možemo smatrati ovu vezu i zanosnom, ali čini nam se da je bolje da se u odnos […] More

JARAC I JARAC

Ovo je jedna sigurna i čvrsta veza, konstruktivna i razumna. Za ovakvu vezu teško da možemo i zamisliti da postoji, a ako i postoji onda je to veza u kojoj partneri sve skrivaju od drugih. Možemo smatrati ovu vezu i zanosnom, ali čini nam se da je bolje da se u odnos dva ljudska bića unese i malo maštovitosti, koja nedostaje osobama rođenim u ovom znaku.

JARAC I VODOLIJA

Ovo nije odnos koji partnerima može da pruži zadovoljstvo i nije ga lako održati. Oba znaka su sa izraženom crtom otvorenosti, nezavisnosti i odanosti svom karakteru. Vodolija je mnogo promenljivija od tvrdoglavog Jarca, čija česta nepopustljivost prema svemu može da oteža moguće zbližavanje ove dve osobe.

JARAC I RIBE

Za ovu vezu možemo reći da može biti veoma plodna zajednica,mada su ova dva znaka potpuno različita. Riba bi s vremena na vrema rekla: „Ruga mi se, ne poklanja mi dovoljno pažnje“, a Jarac bi na to odgovorio: „Nikad mi ne odgovara na postavljena pitanja, i stalno pokušava da mi isklizne iz ruku, jednom rečju,njoj nije stalo do mene“. Ribe su fluidan i prilagodljiv znak, dok Jarac stalno pokušava da održi nepromenjen odnos u porodici i uvek bira siguran put.