in

KAKO OPRAŠTAJU HOROSKOPSKI ZNAKOVI: JEDAN KAD OSJETI KAJANJE A DRUGI NI KAD UMRE

Raku je potrebno mnogo izvinjavanja Rak je znak koji često mijenja raspoloženje, a voli i da se sveti za stvari koje su mu nanijele bol. Teško oprašta nevjeru ili izdaju njegove tajne. Oprašta samo ako vidi da se druga strana jako potrudila da bi se izvinila i dobro mu objasnila zašto se kaje. Mali znak […] More

Raku je potrebno mnogo izvinjavanja

Rak je znak koji često mijenja raspoloženje, a voli i da se sveti za stvari koje su mu nanijele bol. Teško oprašta nevjeru ili izdaju njegove tajne. Oprašta samo ako vidi da se druga strana jako potrudila da bi se izvinila i dobro mu objasnila zašto se kaje. Mali znak pažnje isto nije na odmet.

Lav: Svađa? Koja svađa?

Lav sam često umije da se iznenadi kada mu prijatelji kažu da ih je povrijedio, jer gotovo nikad ne razmišlja o svojim postupcima. Kada dođe do svađe, samo se povlači i ne želi da se miješati ni u čije stvari. On se gotovo nikad neće izviniti drugima, ali ne očekuje ni da se prijatelji izvinjavaju njemu. Kod lava je najbolje da se svi pretvaraju kao da se svađa nikada nije dogodila.

Djevica oprašta uz jasno izvinjenje

Prevrtljiva djevica je tvrdoglava i često osvetoljubiva. Kod nje je teško iskupiti se za svoje grijehe, jer ona često preuveličava sve što se događa. Od svakoga ko je zabrljao želi jasno i glasno izvinjenje, kojim će se potvrditi da je ona bila u pravu i naravno pokajnički zatražiti oproštaj. Tek tada će prestati s preuveličavanjem u svojoj glavi i razmišljanjem o osveti.