in

KAKO OPRAŠTAJU HOROSKOPSKI ZNAKOVI: JEDAN KAD OSJETI KAJANJE A DRUGI NI KAD UMRE

Vaga voli da igra toplo-hladno Opšte je poznato da vaga voli da pravi dramu oko svega. Bilo kakav sukobu u svom životu sigurno neće dobro podnijeti i izvjestan je kolaps sistema. Ako tražite oproštaj od nje, imajte na umu da voli “da igra toplo-hladno”. U jednom trenutku biće spremna da sve oprosti, a već u […] More

Vaga voli da igra toplo-hladno

Opšte je poznato da vaga voli da pravi dramu oko svega. Bilo kakav sukobu u svom životu sigurno neće dobro podnijeti i izvjestan je kolaps sistema. Ako tražite oproštaj od nje, imajte na umu da voli “da igra toplo-hladno”. U jednom trenutku biće spremna da sve oprosti, a već u drugome će se predomisliti. Njeno razmišljanje možete podstaći poklončićem uz izvinjenje.

Mogu proći i godine prije nego što škorpija oprosti

Škorpija je tvrdoglav znak koji teško oprašta. Često zbog toga umije da prekine i prijateljstva jer u njemu tinja doza osvetoljubivosti, ali i da drugima pokaže da s njim nema šale. Mogu proći i godine prije nego što progovori s vama. Škorpija dobro reaguje na bilo kakvu pomoć u uspinjanju na društvenoj ljestvici, pa ako ih pozovete na pravi parti ili ih upoznate s pravom osobom, ima šanse da će vam oprostiti nekad u budućnosti.

Svako zaslužuje priliku, smatra strijelac

Strijelac je jedan od znakova koji će uvijek oprostiti svima, jer misli da svako zaslužuje drugu priliku. On će svaku priču sagledati sa svih strana. Ako mu prijatelji obrazlože zašto nisu bili iskreni prema njemu i ako uvidi da ga nisu namjerno povrijedili, strijelac bez problema oprašta. Rasprava o problemu je nužna i iako lako oprašta, to neće proći bez debate.