in

KAKVE SU MAJKE: NEMA BOLJEG RODITELJA OD OVOG ZNAKA A OVA JE NAJNAPORNIJA

Vaga Najjači aduti: Strpljenje, neustrašivost Najveće slabosti: Nedosljednost, sujeta, snobizam Roditeljski stil: Mama Vaga svoje dijete stavlja ispred sebe i svakoga. Zna kako balansirati život, a iako nekad ispadne iz vlastite organizacije, lako se vrati. Postupa prema djeci kao prema zrelim ljudima, sve voli objasniti i saslušati. Škorpion Najjači aduti: Snaga, fleksibilnost, intuicija, snaga volje […] More

Vaga

Najjači aduti: Strpljenje, neustrašivost

Najveće slabosti: Nedosljednost, sujeta, snobizam

Roditeljski stil: Mama Vaga svoje dijete stavlja ispred sebe i svakoga. Zna kako balansirati život, a iako nekad ispadne iz vlastite organizacije, lako se vrati. Postupa prema djeci kao prema zrelim ljudima, sve voli objasniti i saslušati.

Škorpion

Najjači aduti: Snaga, fleksibilnost, intuicija, snaga volje

Najveće slabosti: Kontroliranje, paranoja, emocionalna nedostupnost, opsesivnost

Roditeljski stil: Mama Škorpion je pomalo zastrašujuća mješavina kreativnosti i opuštenosti, a u isto vrijeme i pretjerane težnje da zaštiti i kontrolira djecu. Ma što da se događa oko nje, ona možda i ne primijeti, ali su joj djeca uvijek ispred očiju i na pameti, što mališani i tinejdžeri nikako ne vole. Prema mišljenjima mnogih, Škorpion je najnapornija majka Zodijaka.

Strijelac

Najjači aduti: Mudrost, smisao za humor, perspektivnost, avanturizam

Najveće slabosti: Nestrpljenje, grubost, nabusitost, nedostatak stava, previše spontanosti

Roditeljski stil: Pošto su navikle živjeti spontano i u svom ritmu, dijete je za njih velika životna promjena. Zbog toga im roditeljske obveze i predanost ponekad teško padaju, ali sklone su i da odu u krajnost i posvete se djeci u toj mjeri da postanu kronično iscrpljene.