in

KAKVE SU MAJKE: NEMA BOLJEG RODITELJA OD OVOG ZNAKA A OVA JE NAJNAPORNIJA

Jarac Najjači aduti: Tradicionalne vrijednosti, dosljednost, strpljenje, pažljivost Najveće slabosti: Anksioznost, stalna briga, preobazrivost, pesimizam, sumnjičavost, preozbiljnost Roditeljski stil: Autoritativne majke, koje djeci postavljaju jasne granice i pravila. Djecu će približiti tradiciji, jer je same jako poštuju, i kroz nju će ih i odgajati. Vodenjak Najjači aduti: Mladenački duh, originalnost, poštenje Najveće slabosti: Otuđenost, postavljanje […] More

Jarac

Najjači aduti: Tradicionalne vrijednosti, dosljednost, strpljenje, pažljivost

Najveće slabosti: Anksioznost, stalna briga, preobazrivost, pesimizam, sumnjičavost, preozbiljnost

Roditeljski stil: Autoritativne majke, koje djeci postavljaju jasne granice i pravila. Djecu će približiti tradiciji, jer je same jako poštuju, i kroz nju će ih i odgajati.

Vodenjak

Najjači aduti: Mladenački duh, originalnost, poštenje

Najveće slabosti: Otuđenost, postavljanje previše granica, drama, popustljivost

Roditeljski stil: Neobična i radoznala mama Vodenjak svaki čas mijenja roditeljske metode, i to bez prethodnog upozorenja. Svoju ulogu vidi kao veliko putovanje i dobro se na njemu snalazi.

Ribe

Najjači aduti: suosjećajnost, mašta, kreativnost, dobro njegovanje

Najveće slabosti: Osjećaj krivnje, nestabilnost, sklonost manipulaciji

Roditeljski stil: Mama Riba obožava sebe častiti darovima i putovanjima, ali isto želi priuštiti i svojoj djeci. Također, sve ono što ona kao dijete nije imala, mama Riba će učiniti sve da njezina djeca dobiju.