in

URADITE SAMI SVOJ SUTRAŠNJI HOROSKOP I ON ĆE SE OSTVARITI: SVE ŠTO TREBATE UČINITI JE OVO

RAK Pošto vašim znakom vlada Mjesec (mašta), vaši snovi su ispunjeni podsvjesnim željama za uspjehom koji ćete ostvariti, usprkos sumnjama vaših najbližih rođaka, prijatelja ili kolega. Snovi vam često nagovještavaju susrete s osobama koje će vam pružiti „ljubav do groba”, ili s onima koji će se potruditi da vaša društvena pozicija bude na najvišem nivou. […] More

RAK

Pošto vašim znakom vlada Mjesec (mašta), vaši snovi su ispunjeni podsvjesnim željama za uspjehom koji ćete ostvariti, usprkos sumnjama vaših najbližih rođaka, prijatelja ili kolega. Snovi vam često nagovještavaju susrete s osobama koje će vam pružiti „ljubav do groba”, ili s onima koji će se potruditi da vaša društvena pozicija bude na najvišem nivou.

Kad sanjate egzotične destinacije ili ljude koji dolaze iz dalekih zemalja, obično vas predosjećaj ne vara, jer oni zaista, na neki način, kad, tad uđu u vaš život. U tome vam može pomoći vaš urođena intuicija i sposobnost čitanja poruka s lica različitih ljudi.

LAV

Obično sanjate ono što simbolizira vaš uspjeh, osvajanje najvišeg položaja na poslu ili neočekivano „lansiranje” od strane osoba koje prepoznaju vaše kvalitete. To može biti i odlazak u neku drugu sredinu (strana zemlja, grad) u kojoj ćete i sebi i drugima potvrditi koliko se znate snaći gdje god da vas život odvede.

Često, snovi o inostranstvu predstavljaju vašu skrivenu težnju za pronalaženjem idealnog emotivnog partnera.

DJEVICA

Niste baš sigurni koliko vaši snovi odražavaju događaje tokom dana koji su vas do te mjere opteretili da ih proživljavate i kad spavate. Često vas prati osjećaj da imate nekog zaštitnika koji vam se pojavljuje u snovima i koji vam daje uputu što bi, kako i kada trebalo napraviti, pogotovo kada je vaš emotivni život u pitanju.

Zbog vaše praktičnosti, snovi su za vas ponekad pravo olakšanje, jer je u njima sve moguće.