in

VELIKI HOROSKOP KOMPATIBILNOSTI: SVI SE SLAŽU SA 4 ZNAKA U HOROSKOPU, LJUBAVI, KREVETU I ŽIVOTU

Vodolija se najbolje slaže s Vagom, Blizancem, Strijelcem i Ovnom Vodolija i Vaga Vaga i Vodolija imaju pomalo turbulentnu vezu u kojoj oboje znaju uživati. Pustolovni su i brzo se zasite stvari koje su uvijek iste. Stalno žele biti u pokretu i imat će veliko društvo čijim zabavama će rado prisustvovati. Svojim neodoljivim šarmom i […] More

Vodolija se najbolje slaže s Vagom, Blizancem, Strijelcem i Ovnom

Vodolija i Vaga

Vaga i Vodolija imaju pomalo turbulentnu vezu u kojoj oboje znaju uživati. Pustolovni su i brzo se zasite stvari koje su uvijek iste. Stalno žele biti u pokretu i imat će veliko društvo čijim zabavama će rado prisustvovati.

Svojim neodoljivim šarmom i smislom za humor u stanju su osvojiti svakog i to im je jedini problem u ovoj vezi. Pretjeranu ljubomoru izbjegnut će jedino povjerenjem. Vjernost je jedna od jačih strana ovog odnosa. Oni naprosto obožavaju jedan drugoga.

Vodolija i Blizanac

Vodenjak je pun iznenađenja i naglih promjena koje savršeno odgovaraju jednom Blizancu. Promjenjivi Blizanac teško će se prilagoditi čvrstim stavovima Vodolije. Vole se družiti i imaju veliki broj prijatelja što će ljubomornoj Vodoliji teško pasti.

Vrlo vjerojatno će se dobro slagati u krevetu, ali može doći do pomanjkanja strasti. Ova veza vjerojatno će se jednog dana pretvoriti u šarmantni brak.

Vodolija i Strijelac

Oboje su skloni avanturama i vole švrljati okolo, no Vodolija je ta koja će primiriti Strijelca i s njim započeti ozbiljnu vezu. Ovo dvoje savršeno si odgovaraju u krevetu i nikada im nije dosadno. Strast je ta koja ovo dvoje vodi kroz život.

Emocije drugog partnera jako su im bitne i uvije će zahtijevati maksimalno povjerenje. Zbog toga će Strijelac i Vodolija imati čvrst i skladan odnos.

Vodolija i Ovan

Vodolija voli neovisnost i žestok je jednako kao i Ovan, no iako trzavica uvijek ima oni jednostavno ne mogu jedan bez drugoga jer se privlače poput magneta.

Do problema jedino može doći ako Ovan poželi dominirati u vezi što mu ponosni i neovisna Vodolija nikada neće dopustiti. Da bi održali vezu jedan od njih mora malo popustiti i naučiti živjeti u kompromisu.