in

VELIKI HOROSKOP KOMPATIBILNOSTI: SVI SE SLAŽU SA 4 ZNAKA U HOROSKOPU, LJUBAVI, KREVETU I ŽIVOTU

Blizancima najviše odgovaraju Lav, Ovan, Vodenjak i Vaga Blizanci i Lav Ljubavna veza između Blizanca i Lava je vrlo strastvena. Oni maksimalno uživaju jedan u drugome. Obožavaju romantiku i to je ono što ih spaja prije svega. Lav će uvijek naglasiti svoju nesebičnu ljubav prema Blizancu. Problem u ovoj vezi može se javiti kada Lav […] More

Blizancima najviše odgovaraju Lav, Ovan, Vodenjak i Vaga

Blizanci i Lav

Ljubavna veza između Blizanca i Lava je vrlo strastvena. Oni maksimalno uživaju jedan u drugome. Obožavaju romantiku i to je ono što ih spaja prije svega. Lav će uvijek naglasiti svoju nesebičnu ljubav prema Blizancu.

Problem u ovoj vezi može se javiti kada Lav osjeti ljubomoru na pretjerano koketiranje Blizanca. Zbog toga će se Blizanac jako morati potruditi tako bi udovoljio svim prohtjevima zahtijevnog Lava. Ova strastvena veze između dvije vatre vrlo često rezultira brakom.

Blizanci i Ovan

Ova veza je uvijek strastvena, a vežu ih zajedničke aktivnosti.  Blizanac i Ovan su neumorni, aktivni i uvijek traže pustolovine na kojima će proširiti svoje znanje. No ova veza može doći na iskušenje kada se Ovnu oduzme uloga vođe.

Blizanci bi trebali naučiti kako je vodstvo važno Ovnu i trebali bi ga pustiti da on “diktira u vezi” i bira mjesta na koja će ići. Ova veza je savršena jer se međusobno nadopunjuju. Ovan je dramatičan i inteligentan dok je Blizanac svestran i genijalan.

Blizanci i Vaga

Ova dva znaka savršen su par. Posjeduju sve što im je potrebno za čvrstu i stabilnu vezu. Oboje su strastveni i nikada nisu ljubomorni na postupke svog partnera. Nikada neće ograničiti slobodu jedan drugome, već imaju uzajamno povjerenje jedan u drugoga.

Problem će nastati onda kada izgube to povjerenje. Kada se to dogodi vrlo teško će ga ponovno vratiti. Do tada će ovo dvoje uživati u ljubavnoj idili.

Blizanac i Vodolija

Vodolija je pun iznenađenja i naglih promjena koje savršeno odgovaraju jednom Blizancu. Promjenjivi Blizanac teško će se prilagoditi čvrstim stavovima Vodolije.  Vole se družiti i imaju veliki broj prijatelja što će ljubomornom Vodenjaku teško pasti.

Vrlo vjerojatno će se dobro slagati u krevetu, ali može doći do pomanjkanja strasti. Ova veza vjerojatno će se jednog dana pretvoriti u šarmantni brak.