in

VELIKI HOROSKOP KOMPATIBILNOSTI: SVI SE SLAŽU SA 4 ZNAKA U HOROSKOPU, LJUBAVI, KREVETU I ŽIVOTU

Biku najviše odgovaraju Rak, Djevica, Ribe i Jarac Bik i Rak Bikovi i Rakovi vrlo su kompatibilni što se tiče ljubavnog odnosa jer su Bikovi poznati po tome da vole pružati neograničenu ljubav koju Rak neizmjerno cijeni. Rak želi biti voljen, cijenjen i zaštićen što mu ovaj znak može bez ikakvog problema pružiti. Oboje obožavaju […] More

Biku najviše odgovaraju Rak, Djevica, Ribe i Jarac

Bik i Rak

Bikovi i Rakovi vrlo su kompatibilni što se tiče ljubavnog odnosa jer su Bikovi poznati po tome da vole pružati neograničenu ljubav koju Rak neizmjerno cijeni. Rak želi biti voljen, cijenjen i zaštićen što mu ovaj znak može bez ikakvog problema pružiti.

Oboje obožavaju tihe i mirne večere u krugu obitelji te prijatelja uz koje se najbolje opuštaju. Kada se spoje mogu biti sigurni da će njihova ljubav uvijek cvjetati.

Bik i Djevica

Djevice su poznate po svojoj praktičnosti i težnji za savršenstvom, zato su Bikovi njihovi idealni partneri, jer su u stanju ispuniti njihove visoke standarde. Oboje su vrlo romantični i uživati će u večerama uz svijeće i dugim šetnjama po parku.

No, problem se može javiti kad Bik izgubi interes za uvijek savršenom Djevicom. Ako uspiju izbjeći taj problem njihova veza može dugo potrajati.

Bik i Jarac

Ova dva znaka savršeni su jedan za drugoga. Vrlo su temeljiti i čak kad se zaljube ne gube glavu. Najvažniji su im obitelj i dom pa se i Bik i Jarac vrlo brzo mogu odlučiti za stvaranje obitelji i zajedništva.

Poštovanje, uzajamna ljubav i iskrenost su osobine koje cijene i jedan i drugi. Jedini problem s kojim se mogu susresti je rutina, čega se oboje plaše.

Bik i Ribe

Veza između Bika i Riba je vrlo skladna. Oboje su opušteni i vole uživati u malim trenucima. Bik cijeni romantičnost i nježnost koju pronalazi u Ribama, dok je Ribama najvažnija stabilnost i sigurnost koji im pruža Bikov zagrljaj.

Kako vrijeme u vezi ovo dvoje prolazi tako oni postaju prisniji i između njih se prije svega rađa prijateljstvo, a tek onda veza.