in

VELIKI HOROSKOP KOMPATIBILNOSTI: SVI SE SLAŽU SA 4 ZNAKA U HOROSKOPU, LJUBAVI, KREVETU I ŽIVOTU

Djevici najbolje odgovaraju Bik, Jarac, Škorpion i Rak Djevica i Bik Djevice su poznate po svojoj praktičnosti i težnji za savršenstvom, zato su Bikovi njihovi idealni partneri, jer su u stanju ispuniti njihove visoke standarde. Oboje su vrlo romantični i uživati će u večerama uz svijeće i dugim šetnjama po parku. No, problem se može […] More

Djevici najbolje odgovaraju Bik, Jarac, Škorpion i Rak

Djevica i Bik

Djevice su poznate po svojoj praktičnosti i težnji za savršenstvom, zato su Bikovi njihovi idealni partneri, jer su u stanju ispuniti njihove visoke standarde.

Oboje su vrlo romantični i uživati će u večerama uz svijeće i dugim šetnjama po parku. No, problem se može javiti kad Bik izgubi interes za uvijek savršenom Djevicom. Ako uspiju izbjeći taj problem njihova veza može dugo potrajati.

Djevica i Jarac

Odnos Djevice i Jarca nije turbulentan i pun svađa jer Jarac dopušta dominantnoj Djevici da vodi glavnu ulogu. Problem će se dogoditi jedino kad Djevici dosadi uloga šefa. Rješenje za ovaj problem je da Jarac ponekad preuzme tu ulogu.

Ovaj odnos ima mnogo kvaliteta. Oboje su intelektualci, praktični su te uživaju u analizama ponašanja svog partnera. Ove karakteristike omogućuju im smiren i stabilan brak.

Djevica i Rak

Djevica daje Raku emocionalnu sigurnost koja mu je potrebna, a Djevica obožava osjećaj da je u sigurnim rukama. Ovo dvoje uživa u tome što nadopunjuju jedno drugo te će vrlo brzo razviti ovisnost jedno o drugome.

Ono što čini ovu vezu tako čvrstom je to da su sposobni dokazati međusobnu ljubav i to će pokazati u svakoj prilici. Ljubav iz njih jednostavno pršti.

Djevica i Škorpion

Općenito gledajući ova dva znaka jako su kompatibilna i savršeno pristaju jedan drugome. No Djevica posjeduje premalo strasti za moćnog Škorpiona. On voli biti uporan i zahtijevat će od Djevice da se probudi i pruži je, što bi moglo zasmetati uštogljenoj Djevici.

Ovaj odnos prije svega je prijateljski, a tek onda ljubavni. Djevica je ta koja ne želi pristati na kompromise i to je ono što Škorpiona dovodi do ludila. Ako se uspiju dogovoriti oko kompromisa, ova veza biti će jako stabilna.