in

SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU: NAJBOLJI PARTNERI PO HOROSKOPU ZA NJU I NJEGA

STRELAC Strelac žena Za žene rođene u ovom znaku svaka ljubav je “prva”. Sa svakom novom vezom one brišu tragove prethodne. Imaju jednu vrstu idealizma koji im dopušta, da se sa puno žara, često zaljubljuju. Žena Strelac, kada sretne odgovarajućeg partnera sve podređuje njemu, bez obzira na žrtve i odricanja, i ostaje mu verna celog […] More

STRELAC

Strelac žena

Za žene rođene u ovom znaku svaka ljubav je “prva”. Sa svakom novom vezom one brišu tragove prethodne. Imaju jednu vrstu idealizma koji im dopušta, da se sa puno žara, često zaljubljuju. Žena Strelac, kada sretne odgovarajućeg partnera sve podređuje njemu, bez obzira na žrtve i odricanja, i ostaje mu verna celog života.

U svojim igrama žena Strelac je konzervativna i potrebno je da odbaci stid, koji nosi u sebi, kako bi otkrila nove odnose i upoznala lepote ljubavnog života. Kada se potpuno preda svom partneru, do tada stidljiva žena Strelac, oslobađa se tabua i postaje vrsna ljubavnica. Zbog njihove iskrenosti se neke od tih ljubavi i loše završavaju, ali to ne ostavlja dublji trag na njima. Ženi Strelcu odgovaraju partneri rođeni u znaku Blizanaca, Lava i Ovna.

Strelac muškarac

Kao osoba istraživačkog duha, muškarac rođen u znaku Strelca, i u se*su voli da bude upoznat sa svim ljubavnim varijantama, pa se u mnogome ispomaže odgovarajućom literaturom, koja govori o ljubavi. Kao i žena Strelac i muškarac Strelac je vrstan učenik, ali i učitelj.

Ako partnerka odgovara na njegovu vatrenu strast i maštovitost, on postaje izuzetan ljubavnik i mnoge žena će se otimati o njega. On želi stalnu i kompletnu ljubav, sa svim onim što ljubav nosi – prijateljstvo, odanost, vernost i poverenje. Kada naiđe na srodnu dušu, muškarac Strelac postaje romantičar koji spontano i bezrezervno pruža svu svoju ljubav. Muškarcu Strelcu najviše odgovaraju partnerke rođene u znaku Vage i Vodolije, Lava i Škorpije.