in

ŠTA TO ON VOLI: OVO SU NJEGOVE NAVIKE U KREVETU PREMA HOROSKOPU

Statističari kažu da se prosječni muškarac nakon se*sualnog odnosa bavi svojom partnericom samo nekoliko minuta, dok 40 posto muškaraca odmah padne u san. No, iščitavanjem astroloških znakova možemo saznati kako se netko ponaša netom poslije. Ovan je najveći spavač. Njegov se*s je divlji, eksplozivan, posesivan i stimulirajući, pa je prirodno nakon tog psihofizičkog napora zaspati. […] More

Statističari kažu da se prosječni muškarac nakon se*sualnog odnosa bavi svojom partnericom samo nekoliko minuta, dok 40 posto muškaraca odmah padne u san.

No, iščitavanjem astroloških znakova možemo saznati kako se netko ponaša netom poslije.

Ovan

je najveći spavač. Njegov se*s je divlji, eksplozivan, posesivan i stimulirajući, pa je prirodno nakon tog psihofizičkog napora zaspati. Direktan je i ne traži previše nježnosti. Konkretno i silovito je za njega najbolje.

Bikovi

obožavaju maženje i paženje. Ako vam se sviđa muškarac koji je temeljit i bez žurbe u vođenju ljubavi, onda je Bik za vas pravi pogodak. I nakon zadovoljstva, voli biti u prisnom kontaktu s partnericom.

Blizanci

su brbljavi, aktivni i vole pričati o ljubavi, osjećajima i doživljenim iskustvima. Previše su nemirni da bi mogli zaspati i najčešće odlaze od vas baš u trenutku kada se vi potpuno opustite u njihovu zagrljaju. Pa, moraju obaviti još puno toga, često se opravdavaju.