in

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: KOMBINACIJA BIKA SA SVIM ZNAKOVIMA

BIK & RAK Ovakva ljubavna kombinacija horoskopskih znakova donosi naglašene mogućnosti za postizanje dobrog sklada i harmonije u ljubavi. U velikom broju primera ovakve ljubavne astro kombinacije može se primetiti težnja za ostvarenjem stabilnosti i postizanjem boljeg međusobnog razumevanja osećanja i na jednom dubljem nivou. Nesputano ispoljavanje osećajnosti i nežnosti često prati ovakvu kombinaciju horoskopskih […] More

BIK & RAK

Ovakva ljubavna kombinacija horoskopskih znakova donosi naglašene mogućnosti za postizanje dobrog sklada i harmonije u ljubavi. U velikom broju primera ovakve ljubavne astro kombinacije može se primetiti težnja za ostvarenjem stabilnosti i postizanjem boljeg međusobnog razumevanja osećanja i na jednom dubljem nivou.

Nesputano ispoljavanje osećajnosti i nežnosti često prati ovakvu kombinaciju horoskopskih znakova, međutim, lako može dolaziti i do emotivne preosetljivosti i neželjenog javljanja nestabilnosti usled nekih nesporazuma a do nesporazuma naročito lako može doći onda kada ljubavni par Bik – Rak nema dovoljno međusobnog strpljenja u komunikaciji.

Osećaj ljubomore može takođe u velikoj meri destabilizovati ljubavnu vezu Bik – Rak tako da je poželjno izbegavati situacije koje bi mogle čak i indirektno podsticati i raspirivati ljubomoru.

Uz unapređenje kvaliteta komunikacije i uz izgrađivanje međusobnog poverenja, a naročito uz dodatno postojanje povoljnih astroloških pokazatelja u ličnim horoskopima ljubavnog para sa ovakvom kombinacijom horoskopskih znakova, može se izgraditi veoma čvrsta i stabilna ljubavna veza.