in

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: KOMBINACIJA BIKA SA SVIM ZNAKOVIMA

BIK & ŠKORPIJA Astro kombinacija Bik i Škorpija daje indicije za ostvarenje dobre kompatibilnosti u ljubavi tako da ovaj ljubavni par neretko poseduje naglašen potencijal za postizanje dobrog sklada na svim nivoima međusobnog slaganja u ljubavnoj vezi, naročito ukoliko su aspekti Venere i Marsa međusobno harmonično pozicionirani. Kod ovakve kombinacije horoskopskih znakova u ljubavi može […] More

BIK & ŠKORPIJA

Astro kombinacija Bik i Škorpija daje indicije za ostvarenje dobre kompatibilnosti u ljubavi tako da ovaj ljubavni par neretko poseduje naglašen potencijal za postizanje dobrog sklada na svim nivoima međusobnog slaganja u ljubavnoj vezi, naročito ukoliko su aspekti Venere i Marsa međusobno harmonično pozicionirani. Kod ovakve kombinacije horoskopskih znakova u ljubavi može biti naglašena snažna obostrana težnja za ostvarenjem stabilne i čvrste međusobne povezanosti što doprinosi lakšem usklađivanju zajedničkih emotivnih želja i potreba. Kod kombinacije Škorpija i Bik može biti prisutna ogromna količina strasti i pozitivnih emocija jer oba horoskopska znaka u ljubavi često pokreće strastvenost, romantika i otvoreno i bezrezervno predavanje čulnoj strani ljubavi tako da se može reći da su zajedno u potpunosti opčinjeni ljubavlju.

Biku u ljubavnoj vezi jako značajno mesto zauzimaju fizički kontakti i težnja za dostizanjem emotivne sigurnosti tako da Škorpija koja zrači privlačnošću i koja u ljubavi očekuje puno strasti može u potpunosti odgovarati potrebama Bika. Takođe, bitan segment dobrog slaganja može predstavljati i činjenica da Škorpija nastoji da u životu bude realna i može se dobro uklopiti sa Bikom koji se takođe najbolje snalazi sa zemaljskim i realnim stvarima. Ovaj ljubavni par često voli da podjednako uživa kako u toplini porodičnog doma tako i u posmatranju zalaska Sunca.

Međutim, kod kombinacije Bik i Škorpija u ljubavi može često dolaziti do javljanja raznih nesuglasica i neslaganja neretko usled javljanja utiska kod Škorpije da je ljubavni odnos počeo da liči na neku vrstu navike tj kada Škorpija oseća da joj u ljubavnoj vezi nedostaju ljubavne igre i veća sugestivnost od Bika tako da lako može doći do tačke kada ljubavna čarolija iščezava. S druge strane Biku može smetati Škorpijina težnja za većom tajnovitošću i određenom manipulativnošću jer Bik u ljubavi kod voljene osobe voli otvorenost i jasnost u iskazivanju osećanja i stavova.

Do javljanja krupnijih problema može doći i usled Škorpijinog agresivnijeg pristupa jer Bik u ljubavi uglavnom snažno nastoji da kod voljene osobe probudi nežnost jer i on sam često može biti i previše suptilan. Osim toga do javljanja nesporazuma i problema može lakše dolaziti i ukoliko Bik stekne utisak da Škorpija želi da se u nekim situacijama previše prilagođava i da se služi raznim skrivenim igrama i insinuacijama.

U zavisnosti od prirode relevantnih aspekata u ličnim horoskopima tj od toga da li su aspekti u ličnim horoskopima osoba povoljni ili ne, u ogromnoj meri zavisi i kvalitet i dugotrajnost ove ljubavne veze.